Datum: 08-08-2020 - 14:34
07
jun
'12

Mark Reynolds slaat wereldrecord op FHS golftoernooi. (filmpje)

Nico Geerlings van FHS organiseerde ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van zijn bedrijf Flexible Human Services een golftoernooi voor relaties. Nico kwam samen met Mark Reynolds, golfprofessional en wonend in Noordwijkerhout, op het idee om op deze dag een wereldrecord...

poging te doen voor het Guinness Book of Records. Mark nam hiervoor een golfclub van maar liefst 4.22 meter en moest daarmee de golfbal nog verder slaan dan het oude wereldrecord wat op 123 meter stond. Na wat oefenslagen sloeg Mark met één ferme klap de golfbal maar liefst 169.5 meter ver weg en vestigde daarmee een nieuw wereldrecord. Het volop aanwezige publiek zorgde voor een enthousiaste reactie op het behalen van het wereldrecord.

De redactie van BON heeft de recordpoging gefilmd en die kunt hieronder terug zien. Notaris Rob Timmers zorgde er voor dat alles volgens de regels verliep. De poging zal aan de organisatie van het Guinness Book of Records voorgelegd worden en dan zullen Mark en Nico te horen krijgen wanneer men in het befaamde boek opgenomen wordt.