Datum: 25-01-2022 - 15:07

06
nov
'16

Sinterklaas in Noordwijkerhout: De zoektocht vd pieten. (filmpje deel 4 - Nog steeds jeuk)

Het laatste deel van het filmpje ‘De zoektocht van de Pieten’, kunnen jullie nu zien! Waarom heeft HaPe nou zo’n jeuk aan de teen en waar gaan de Pieten nou toch slapen? In dit deel kunnen jullie het zien! Er is weer een prachtig programma voor het Pietenhuis en uiteraard kunnen...

Sinterklaas en de Pieten niet wachten om alle kindjes weer te zien in Noordwijkerhout. Tijdens de intocht dus geen spelletjes meer dit jaar, maar jullie kunnen de hele PietenParade gaan bekijken op zaterdag 12 november. Het wordt weer een leuke, gezellige ouderwetse optocht, waarbij jullie uiteraard, na het eerste rondje, allemaal de kans krijgen om Sinterklaas en zijn pieten een handje te geven.

Wat ontzettend leuk dat jullie massaal gereageerd hebben op de oproep om hulppiet te worden. Er zijn zoveel mooie tekeningen en brieven binnen gekomen bij Suzanne’s Feest-Shop. Het wordt een hele klus voor Sinterklaas, Hape, Tom en Pietertje, om hier de hulppietjes uit te zoeken. Woensdag 9 november worden de kindjes gebeld die hulppiet mogen zijn.

 

We zien jullie allemaal heel graag op zaterdag om 13.00 uur bij de Schelftweg of op het bordes en in het centrum. Klik hier voor de route van de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten.

 

Klik hier voor het (laatste) filmpje van deel 4: 'Nog steeds jeuk'.

Klik hier voor het verhaal en filmpje van deel 3: 'Windkracht 8'.

Klik hier voor het verhaal en filmpje van deel 2: 'Van kasteel tot ruïne'.

Klik hier voor het verhaal en filmpje van deel 1: 'de opdracht'
.

Tekst en filmpje Pietenhuis Noordwijkerhout (in opdracht van het NOV)

Foto's BON