Datum: 21-09-2018 - 11:38

04
nov
'16

'A Break 4 Kids' op zoek naar cadeautjes voor kinderen in opvanghuizen.

Het lijkt nu nog ver weg, maar het is zo weer Kerst. A Break 4 Kids uit Noordwijkerhout viert elk jaar maar liefst 2 Kerstavonden voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen en in crisisopvanghuizen verblijven. Omdat er nauwelijks of geen budget voor is, zet A Break 4 Kids...

zich in om toch deze kinderen hele leuke Kerstavonden te gunnen.

Deze avonden worden ongeveer één week voor Kerst gevierd. Dit gebeurt in een restaurant waar  een ‘eigen plek’ wordt gecreëerd, zodat het een gezellig onderonsje is met de kinderen, begeleiders en A Break 4 Kids. Natuurlijk krijgen de kinderen een heerlijke maaltijd en dat is een echte verwennerij omdat zij dit haast nooit meemaken.

Acht opvanghuizen!
Er zijn acht opvanghuizen die hele jaar door worden bezocht, en waar 8-10 kinderen per huis wonen. En wat is nu een Kerst zonder cadeautjes? Daarom spaart A Break 4 Kids het hele jaar voor diverse toiletartikeltjes, zodat alle kinderen een goed gevulde cadeautas met deze spulletjes krijgen. En dit is een groot feest!

Er staan sommige kinderen met tranen in hun ogen van blijdschap, maar ook van verbazing. Gewoon, omdat ‘mensen van buitenaf’ laten zien dat deze kinderen er niet alleen voor hoeven te staan. De maand december is al moeilijk genoeg voor hen en alle steun is van harte welkom!

Zaterdag 10 december zullen vele vrijwilligers van A Break 4 Kids samenkomen om al deze spulletjes in te pakken. Het is een mooie ruimte dat A Break 4 Kids gratis mag gebruiken om dit te bewerkstelligen. Het is druk, maar ook supergezellig omdat de vrijwilligers elkaar dan ook weer eens zien. Natuurlijk beëindigen we deze morgen met een gezamenlijke lunch.

Vraag aan u:
Heeft u nog spulletjes, proefmonstertjes, handdoeken en vele toiletartikelen voor deze kinderen over, neemt u dan aub contact op met Wytze en Marjan Weistra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252-341164.

Wellicht staat er een vrijwilliger bij u in de buurt op de contactpagina van A Break 4 Kids www.abreak4kids.nl die u kunt benaderen. Wilt u dit vóór 10 december doen, zodat we uw spulletjes gelijk in de tassen kunnen inpakken op zaterdag 10 december?

 

We willen u namens de kinderen alvast hartelijk bedanken voor uw ommezien naar deze kinderen. Dank u wel!

Tekst en foto Stichting A Break 4 kids.