Datum: 29-05-2020 - 00:26
02
nov
'16

Jarige wethouder Bilars opent nieuwe milieustraat op Gravendam. (foto's)

Wethouder Martijn Bilars heeft op zijn verjaardag de nieuwe milieustraat van Meerlanden op het bedrijventerrein Gravendam geopend. Natuurlijk werd er eerst even gezongen voor de jarige wethouder en vervolgens mocht hij samen met Meerlanden-directeur Angeline Kierkels het lint...

doorknippen. Na het doorknippen van het lintje kreeg de wethouder een mandje met allerlei verschillende soorten afval en die mocht hij met behulp van één van de medewerkers in de juiste containers deponeren. Als laatste werd het mandje, die waarschijnlijk nog wel wat geld zal opleveren, overhandigd aan bestuurslid Ton Hoffmans bij de container van Werkwinkel De Tweede Kans.

 

Vanaf vandaag kunnen inwoners van de gemeente speciaal afval, zoals grofvuil, naar het volgende adres brengen: Meerlanden (Bedrijventerrein Gravendam) Walserij 11 2211 SJ Noordwijkerhout.

De openingstijden van de nieuwe milieustraat zijn:
Maandag:     08.00 -12.00 uur    13.00 – 16.00 uur
Dinsdag:       gesloten
Woensdag:   08.00 -12.00 uur    13.00 – 16.00 uur
Donderdag:  gesloten
Vrijdag:        08.00 -12.00 uur    13.00 – 16.00 uur
Zaterdag:     09.00 -13.00 uur
Zondag:       gesloten

Informatiekaart

Inwoners van de gemeente Noordwijkerhout hebben inmiddels een brief ontvangen met informatie over de verhuizing. Bij de brief zit een informatiekaart. Op deze kaart staat beschreven welk afval naar de milieustraat gebracht kan worden en wat er met afval moet gebeuren dat niet naar de milieustraat kan worden gebracht.

Legitimatie verplicht
De milieustraat is alleen bestemd voor inwoners van de gemeente Noordwijkerhout. Daarom moeten inwoners altijd een geldig legitimatiebewijs meenemen als zij afval naar de milieustraat brengen.

Aanbesteding

Het contract met Meeuwenoord Vervoer voor de exploitatie van de milieustraat aan de Schippersvaartweg loopt op 31 oktober 2016 af. De gemeente heeft daarom de exploitatie van de milieustraat conform de Aanbestedingswet aanbesteed. Meerlanden kwam hierbij als beste inschrijver uit de bus. De komende twee jaar gaat Meerlanden de milieustraat aan de Walserij exploiteren.

 

Foto's BON.