Datum: 27-09-2023 - 22:52
28
okt
'16

Sinterklaas in Noordwijkerhout: De zoektocht vd pieten. (filmpje deel 2-Van kasteel tot ruïne)

De pieten en de Sint zijn nog steeds op zoek naar een mooie en gezellige plek voor het Pietenhuis. Deze week zijn ze in De Zilk, Lisse en Teylingen. Waar vinden ze een stek waar Sinterklaas lekker rustig kan wonen en de Pieten al hun beroepen uit kunnen oefenen, terwijl ze zich...

voorbereiden op het grote feest op 5 december?

Wij willen natuurlijk heel graag dat zij bij ons in Noordwijkerhout komen wonen. Wil jij dat nou ook, ben je tussen de 4 en 9 jaar en wil je dan ook met de Pieten en Sinterklaas meelopen in de optocht in Noordwijkerhout op 12 november als hulppiet?

Schrijf dan een mooie brief met je naam, leeftijd, telefoonnummer en adres, waarom het zo leuk is om in Noordwijkerhout te wonen of maak een mooie tekening van Noordwijkerhout.

Je tekening of brief mag je voor zaterdag 5 november inleveren bij Suzanne’s Feest-Shop. Daar zorgen ze dat Sinterklaas en de Pieten al jullie mooie tekeningen en brieven krijgen.

 

Woensdag 9 november hoor je dan of je mee mag lopen met Sinterklaas en de Pieten. En nu snel kijken allemaal naar de film van de Pieten!

Klik hier voor het filmpje van deel 2: 'Van kasteel tot ruïne'.

Klik hier voor het verhaal en filmpje van deel 1: 'de opdracht'.

Tekst en filmpje Pietenhuis Noordwijkerhout (in opdracht van het NOV)

Foto's BON