Datum: 26-03-2023 - 14:01
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

30
okt
'16

445 vogels op de 59e onderlinge vogeltentoonstelling van De Kolibri.

De inschrijving van de vogels is vlotjes verlopen. Het resultaat mag er zijn, want er zijn maar liefst 445 vogels op onze onderlinge tentoonstelling ingeschreven. Zoals elk jaar leeft iedere vogelliefhebber toe naar de jaarlijkse tentoonstelling. De in 2016 gekweekte vogels worden vaak...

aangehouden om op deze show in te zetten.

Een tentoonstelling wordt in een paar dagen georganiseerd, maar er gaat al lange tijd aan voorbereiding vooraf. De Kolibri mag zich gelukkig prijzen met een grote groep actieve leden die meehelpen om een prachtig resultaat neer te zetten.

Vogelvereniging De Kolibri nodigt u van harte uit bij de opening om 20.00 uur en verdere tentoonstelling aanwezig te zijn. De opening wordt verricht door burgemeester Goedhart en toegang van de tentoonstellingis natuurlijk gratis.

U bent van harte welkom op :

Vrijdag     4 november   TT-opening        20.00 – 22.00 uur
Zaterdag  5 november   Tentoonstelling  10.00 – 18.00 uur
Zondag    6 november  Tentoonstelling  10.00 – 17.00 uur

Locatie:
Gebouw de Duinklievers, Wagenmakerserf 4 (nabij Marktplein) te Noordwijkerhout. Borden zullen worden geplaatst om u de weg te wijzen naar de mooiste vogelshow van de Bollenstreek. U kunt ook informatie over ons en de tentoonstelling vinden op onze website www.dekolibri.com.

Foto's PR, van een keuring.