Datum: 02-06-2023 - 21:02
23
okt
'16

Vandalen/inbrekers laten Keiebijters niet met rust.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is Carnavalsvereniging de Keiebijters opnieuw slachtoffer geworden van een brute inbraak. Vandalen hebben aan de achterkant van het hoofdgebouw op de BAVO met grof geweld de houten platen geforceerd en een groot raam aan gruzelementen geslagen...

Binnen werden spullen, waaronder een (altijd lege) kassa, alsmede portofoons, die gebruikt worden bij de jaarlijkse Kofferbakverkopen, vernield! Ook hebben de inbrekers verschillende goederen meegenomen. De schade was wederom aanzienlijk en werd de vrije zaterdagochtend van een aantal vrijwilligers van de club danig verpest.

De schade loopt weer in de honderden euro’s met dank aan deze onverlaten, die bij nacht en ontij veelvuldig het BAVO-terrein gebruiken voor zaken, die het daglicht niet kunnen verdragen.

Met hard werken harken de leden van de Keiebijters in hun vrije tijd de eurootjes bij elkaar om hun doelstelling te kunnen blijven verwezenlijken, namelijk organiseren van feestelijke activiteiten voor verstandelijk en psychiatrische gehandicapte inwoners van carnavaleske dorp.

Deze inbraak heeft weer tot veel irritaties geleid, ook bij die inwoners van Noordwijkerhout, die wel op een beschaafde manier gebruik maken van dit mooie terrein. Tijdens de reparatiewerkzaamheden kwamen diverse Noordwijkerhouters hun steun betuigen.

De Keiebijters overwegen nu een fikse beloning uit te loven aan de gemeenschap teneinde deze vandalen eindelijk eens op te pakken en te laten boeten voor hun wandaden!

Tekst en foto's Keiebijters.