Datum: 21-09-2018 - 11:33

28
jun
'16

Stichting A Break 4 Kids verzorgt 'welkom-pakketjes' voor kinderen in opvanghuizen.

Zaterdag 25 juni heeft de Noordwijkerhoutse Stichting A Break 4 Kids maar liefst 104 welkom-pakketjes ingepakt. Dit zijn pakketjes met diverse toiletartikelen voor kinderen (12-18 jaar) die in opvanghuizen wonen. Deze kinderen zijn vanwege de problemen thuis uit huis geplaatst...

en ondergebracht in diverse opvanghuizen.

A Break 4 Kids is een stichting die geheel bestaat uit vrijwilligers die voor de kinderen leuke uitstapjes organiseert tijdens alle schoolvakanties. Eén van deze uitstapjes is rond Kerst. En daar krijgen de kinderen allemaal als cadeau een goed gevulde cadeautas met diverse toiletartikelen.

Maar afgelopen zaterdag werden ‘welkom-pakketjes’ gemaakt. Deze pakketjes die ook gevuld zijn met diverse toiletartikelen gaan naar de huizen en zodra een kind nieuw binnenkomt, krijgt hij of zij gelijk zo’n tasje.

Er zit een mooie eigengemaakte kaart bij om het geheel af te maken. A Break 4 Kids is trots dat zij op deze manier toch weer ruim 100 kinderen even een kleine bemoediging kunnen schenken!

 

Mocht u de stichting willen meehelpen dan kunt u contact opnemen met Marjan Weistra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.abreak4kids.nl

Tekst en foto's Stichting A Break 4 kids.