Datum: 02-07-2020 - 10:58
10
jun
'16

Verslag dag 4 Avondvierdaagse Noordwijkerhout (foto's).

De 60ste Avondvierdaagse kon dit jaar onder prima wandelomstandigheden en zonder een spetter regen gelopen worden. De laatste avond op donderdag werd ook weer met een lekker avondzonnetje gelopen. De gezamenlijke intocht startte ook dit jaar vanaf het speelterrein van...

de voormalige Ireneschool. De Koetillers zorgden tijdens het wachten nog voor gezellige muziek, totdat iedereen de kilometertjes hadden volbracht. De muzikale begeleiding van de intocht door het dorp, werd gedaan door de muziekvereniging St. Jeanne d' Arc.

Het was lekker druk en gezellig in het dorp met alle ouders, familie en bekenden, waarvan velen aan de wandelaars een bloemetje of iets anders aanboden. De Keietoeters brachten gezellige muzikale klanken in het centrum van het dorp bij de Witte Kerk.

De felbegeerde medailles met een sticker werden aan de 694 geregistreerde lopers aan het eind van de intocht uitgereikt op het VVSB-terrein op sportpark De Boekhorst en daarmee kwam er een einde aan de laatste Avondvierdaagse in Noordwijkerhout..........of toch niet??

U kunt de Avondvierdaagse Noordwijkerhout volgen via Facebook-pagina met foto's van Thomas Pieterse.

Verslag dag 1 Avondvierdaagse Noordwijkerhout (foto's)

Verslag dag 2 Avondvierdaagse Noordwijkerhout (foto's)

Verslag dag 3 Avondvierdaagse Noordwijkerhout (foto's)


Klik hier voor het filmpje met de Keietoeters op dinsdagavond.

 

Foto's BON intocht.