Datum: 22-05-2022 - 12:42
24
me
'16

Passie-bestuur bedankt Noordwijkerhout. (update foto's) (filmpje)

Op 6 mei vond onze uitvoering plaats na bijna een jaar voorbereiding. Wat begon met een lezing over de 2e Wereldoorlog in en rond Noordwijkerhout door Abe Bader bij NoVaTo resulteerde in een theater spektakel van muziek, zang en toneel dat bijna 2 uur duurde. De samenwerking...

met Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, de Passieband, gelegenheidskoren, spelers en solisten verliep geweldig. Iedereen was enorm enthousiast. De bezielende, muzikale leiding van Michel de Haas en Pauline van Eeden waren inspirerend voor ons allemaal. We hebben met elkaar een top prestatie neergezet.

De professionele hulp van Nightforce, Podium Mobilis, Jos Diergaarde en de studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag maakte dat de voorstelling een mooi geheel werd.

Door de JC Ruigrok Stichting, Fonds 1818, het Veteranenfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds werden toezeggingen gedaan voor bijdragen in de kosten. Hierdoor en door alle gesponsorde bedragen en donaties kon dit evenement plaatsvinden. Onze hartelijke dank aan iedereen!

 

Ons eigen videoteam maakt nog een mooie dvd van de gehele uitvoering. We houden u op de hoogte wanneer de DVD beschikbaar is. We hopen dat iedereen net zo genoten heeft als wij. Nogmaals onze hartelijke dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Passie-bestuur: Martijn, Martijn, Peter, Ria en Anita

*
Klik hier voor het BON-filmpje met 22.54 min. van de 2 uur durende uitvoering.

Voor foto's klik op de verschillende linkjes:

*Foto's Thomas Pieterse op de Facebookpagina van Passie van NWT. (wordt nog aangevuld)

*Foto's van JP/Snapshot.

*Foto's in de fotogalerij  BON.