Datum: 30-06-2022 - 06:03
20
apr
'16

Burgemeester Goedhart opent kleurrijkste expositie ooit in de Witte Kerk. (foto's)

In de aanloop van het Bloemencorso 2016 is de Witte Kerk vanaf vandaag woensdag 20 april t/m zaterdag 23 april omgetoverd tot een ware bloemenzee met een expositie van (bol)bloemen van kwekers uit Noordwijkerhout en De Zilk, aangesloten bij KAVB en LTO. Sandra Balk...

en Tineke Geerlings laten in een prachtige expositie zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn en geven flower power een geheel eigen invulling met Flowers In Fashion, het thema van het bloemencorso van dit jaar.

Burgemeester Goedhart opende deze unieke expositie op woensdagmorgen en samen met Noordwijkerhoutse basisschoolleerlingen kreeg de burgemeester een cursus mozaïeksteken.

De expositie is gratis te bewonderen op woensdag 20, donderdag 21 april, vrijdag 22 april van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag 23 april van 10.00 uur tot 13.00 uur. Op woensdag en donderdag organiseert Sandra Balk workshops bloemmozaïeken voor schoolkinderen. Iedereen die wil, kan aanschuiven in een binnen (en buiten) prachtige en zeer bloemrijk uitziende Witte Kerk.

Vrijwilligers van Stichting Vrienden van de Witte Kerk zijn op deze dagen uw gastheer/vrouw. Alle bloemen in pot/bosjes bloemen à € 1,- zijn te koop en na de tentoonstelling op zaterdag af te halen, de opbrengst is voor de Stichting Vrienden van de Witte Kerk. Meer informatie over de verkoop vindt u bij de stand in de Witte Kerk.

Houd je van bloemen én van mode, voel je dan vooral verplicht een kijkje te nemen in de Witte Kerk.

Foto's BON