Datum: 03-06-2020 - 22:01
12
feb
'16

Vastenactie: Parochie Sint Maarten deelt met Oyugis.

Op zondag 21 februari van 17.00 tot 19.00 uur is er een eenvoudige maaltijd georganiseerd om in deze vastentijd samen te komen, te eten en te delen en mee te leven met de mensen in Oyugis, Kenia. Daar wonen veel AIDS slachtoffers en het Oyugis Integrated Project...

probeert deze mensen te helpen. De parochie Sint Maarten steunt dat project al enkele jaren en wil dit jaar zorgen voor een nieuwe slaapzaal en een waterput bij twee scholen in de regio. De MOV groep van de kernen St. Victor/St. Jozef nodigt u daarvoor graag uit om bij deze maaltijd aan te schuiven.

Er is een speciaal kinderprogramma, waarin we meekijken in het leven van een weeskind in Kenia. Wij laten onze kinderen zingen en knutselen zoals de kinderen in Kenia doen. De maaltijd zal plaats vinden in het Victorhuis , Sporkenhout 12 in Noordwijkerhout.

Diaken Prins zal een korte inleiding verzorgen. Deelname staat voor iedereen open en kost € 5,- voor volwassenen en € 2,- voor de kinderen. Donaties zijn uiteraard zeer welkom! Aanmelden vóór 19 februari bij de secretariaten van de kerken en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.