Datum: 02-10-2023 - 16:30
06
feb
'16

Een Blik Op de carnavalsoptocht 2016 door Kokkerhout. (138 foto's)

Onder toeziend oog van vele getuigen vond om 12.30 uur de overdracht plaats van de Kokkerhoutse sleutel bij het gemeentehuis. De burgemeester wilde de sleutel pas overdragen aan Prins Habilem na een proeve van bekwaamheid. De Prins moest moest met een klein balletje...

wat 'handige handjes' omverslaan, helaas lukte dat er maar bij eentje. Om de Prins een handje te helpen kreeg hij hulp van Prins Ratatouille en een grote voetbal en toen lukt het wel om ze allemaal omver te kegelen.

Burgemeester Goedhart kon daarmee de sleutel overdragen aan Prins Habilem en de carnavalsoptocht mocht van start gaan. De burgemeester is dit weekend weer even boer, terwijl Prins Habilem met zijn Prinses Atalanta de scepter zwaaien de komende dagen in Kokkerhout.

Het was ook dit jaar weer een fantastische optocht met zeer veel mooie wagens en deelnemers die allerlei onderwerpen op de hak namen. Het was gelukkig weer droog weer en dus was het goed toeven langs de kant van de weg. De 138 foto's in de fotogalerij zijn van de redactie van BON, later volgen de foto's van de prijsuitreiking in De Schelft.

Foto's BON