Datum: 02-10-2023 - 16:21
31
jan
'16

Carnavalsoptocht: Raamwerktoeschouwersprijs 2016.

Carnavalsgroep 'De Bennen' organiseert samen met de bewoners van het Raamwerk de toeschouwersprijs 2016. De bewoners van het Raamwerk zullen tijdens de optocht van komende zaterdag de deelnemers zelf beoordelen. Via een eigen jurering komen zij dan tot een winnaar...

De prijs zal in de Schelft, voorafgaand aan de officiële prijsuitreiking,  uitgereikt worden door de Bennen en een delegatie van het Raamwerk. Afgelopen weken is er samen met de organisatie van het Raamwerk en de Kaninefaaten gewerkt om dit mogelijk te maken.

De bewoners en begeleiders hebben er veel zin in en de laatste hand wordt gelegd om dit allemaal te realiseren. Voor de deelnemers aan de optocht is het goed te weten dat zij in de bocht van de Victoriberg  (afslag Annemoonweg) zullen worden beoordeeld.

Speciale punten zijn natuurlijk te verdienen indien zij extra aandacht geven aan deze groep. Bijgevoegd een foto van 'De Bennen' van links naar rechts: John Weinstock, Leo Geerlings, Ricus Vleugel, Leo van Sinten, Jan Kemp ontbreekt op de foto.

Foto PR