Datum: 19-04-2021 - 11:27
26
jan
'16

Frits Teuling 'Vrijwilliger van het jaar' bij TV De Boekhorst.

Op zaterdagavond 23 januari waren alle vrijwilligers en sponsoren van de Tennisvereniging De Boekhorst 'voor een dank je wel feestje' uitgenodigd, om aan een gezellige en sportieve avond deel te nemen. Als eerste werd er door de aanwezigen 3 wedstrijdjes van 20 minuten gespeeld...

met steeds verschillende tennissers. De eerste prijs met de meest gewonnen games was voor Angèle Braun. De tweede prijs, mooie bollenbakjes, ging naar Harco Oostdam. Daarna nam voorzitter Ben Geerlings het woord en kreeg Yvonne van der Ploeg van hem een prachtige bos rode rozen als dank voor haar jarenlange werk als secretaris.

Voor Monique Warmerdam-Warmerdam werd luidkeels gezongen omdat ze die dag jarig was. Tussendoor en na de wedstrijd was er koffie met koek, lekkere drankjes met overheerlijke hapjes en gezellige muziek. Na afloop kreeg iedereen een prachtige dieprode roos in een mooie verpakking mee naar huis, geregeld door Els de Ruiter.

Vrijwilliger van het jaar:
Ieder jaar wordt op deze avond ook de 'Vrijwilliger van het jaar' bekend gemaakt, dit keer ging de eer naar Frits Teuling voor zijn tomeloze inzet voor de club. Frits werd gekozen omdat hij als vrijwilliger al heel wat jaren meeloopt binnen de verenging en begeleid hij diverse competitieteams.

Maar ook binnen het bestuur is Frits een belangrijke schakel, op dit moment is hij veelvuldig met de gemeente in contact in verband met het nieuwe sportpark. Frits onderhoud al jaren een goede band en draagt de vereniging een warm hart toe. Frits van harte gefeliciteerd met deze benoeming.