Datum: 20-11-2019 - 10:22
25
jan
'16

100 deelnemers bij de 1e NSL Trailrun.

Hardlopen buiten de gebaande paadjes van het bos, heuvels, heuveltjes en wandelen of sprinten door het mulle zand. De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers bood zondagochtend om 9.30 uur aan haar (wandelende) leden, het hardloopteam van de Hardloopwinkel...

Sport Medisch Centrum Bollenstreek en enkele andere sportieve fanatiekelingen een prachtige uitdaging door het Noordwijkerhoutse bos en duin. Het bos bij Duindamseslag wat tevens ook 'het clubhuis' van de NSL is, is bij uitstek geschikt voor trailrunning.

Zo’n kleine honderd man ging de uitdaging aan om deel te nemen aan de eerste editie trailrun NSL van zo’n 8,5 km. De wandelaars van NSL hebben het parcours voorafgaand bewandelend en genoten van de heerlijke natuur. Op de Facebookpagina www.facebook.com/avnsl staan inmiddels de foto’s gepubliceerd.

Het nieuwe jaar is aangebroken en NSL heeft veel op de agenda staan. Zo gaat NSL bijvoorbeeld ook op reis met haar leden om deel te nemen aan de Groenten uit Schoorl-run en wordt op 28 februari om 10.30 uur de Nederstrandloop door NSL georganiseerd.

Naast mooie hardloopwedstrijden, trainingen en wandelmomenten biedt NSL eind maart ook startende hardlopers een beginnerscursus hardlopen. In 8 weken loopt men met gemak 2 kilometer en zijn de basisbeginselen van het hardlopen eigen gemaakt!

Iedereen is van harte welkom maar aanmelden vooraf is nodig! Stuur dan een mailtje naar de trainers Peter of Willy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De volledige informatie over komende wedstrijden, trainingen en de leukste atletiekvereniging van de bollenstreek kunt u vinden op www.av-nsl.nl.