23
jan
'16

De bibliotheek leest voor op de Dierenhoeve: “We hebben er een geitje bij”.

Op woensdag 27 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Elke jaar staat tijdens de Nationale Voorleesdagen het prentenboek van het jaar centraal. Dit jaar is dat: “We hebben er een geitje bij”, van Marjet Huiberts en Iris Deppe. In het boek komen allerlei boerderijdieren voor...

dus wat is in Noordwijkerhout nu een toepasselijkere locatie om het boek voor te lezen dan de Dierenhoeve?

Om 14:00 uur is een medewerker van de Bibliotheek Bollenstreek daarom aanwezig op de Dierenhoeve om dit vrolijke prentenboek voor te lezen. Kinderen kunnen gratis komen luisteren en krijgen een vrolijke poster en een kleurplaat mee naar huis.

Na afloop verzorgt de Dierenhoeve een gezellige knutselactiviteit. Kinderen die willen meedoen met deze knutselactiviteit kunnen zich van tevoren inschrijven bij de Dierenhoeve en daar staat een kleine vergoeding tegenover.

Op 2 februari komt Ennadien met de voorstelling “We hebben er een geitje bij” naar de Bibliotheek. De voorstelling is speciaal voor peuters en kleuters, de toegang is gratis maar wel graag een plekje reserveren via onze website.

Is je kind nog geen lid van de Bibliotheek? Maak het lid en je kind ontvangt er een geitje bij! Voor meer informatie: klik hier.