Datum: 11-08-2020 - 03:12
22
jan
'16

Bakkerij Jongeneel neemt per 1 februari Bakkerij Marijnen over.

Per 1 februari doet bakker Sander Blom van Bakkerij Marijnen aan de Nieuwe Duinstraat, zijn zaak over aan Bakkerij Jongeneel uit Nieuw-Vennep. Sander heeft bijna 17 jaar geleden de bakkerij overgenomen van Ton Marijnen en vindt het nu tijd worden voor een nieuwe fase in zijn leven...

Sander geeft aan dat hij al die jaren met heel veel plezier het bakkersvak heeft uitgevoerd, maar dat zijn gezin nu de komende jaren wat meer aandacht verdiend. Zijn liefde voor het bakkersvak zal niet verloren gaan, want hij wordt docent consumptieve techniek op een school in Den Haag. Sander wil via deze weg zijn klanten en leveranciers heel hartelijk bedanken voor al die jaren zeer trouwe klandizie.

De nieuwe eigenaar per 1 februari is Bakkerij Jongeneel en wordt geleid door de jonge ondernemer John Ruiten. John is een vakman in hart en nieren, die zijn sporen in dit mooie ambacht al ruimschoots verdiend heeft. Op enthousiaste wijze geeft hij leiding aan een team van brood en banket specialisten.

Zij komen elke dag vroeg uit de veren om voor u de lekkerste broden, broodjes, taarten en gebakjes te maken, die door goed opgeleid winkelpersoneel in de al bestaande fraaie winkel en bakkerij aan de Venneperweg 461 in Nieuw Vennep verkocht worden.

Per 1 februari breid Bakkerij Jongeneel dus uit met een winkel in Noordwijkerhout en zal daarmee ook van naam gaan veranderen. Het assortiment van Bakkerij Jongeneel, dat volledig in eigen beheer wordt geproduceerd, is zeer uitgebreid en omvat vele tientallen producten op het gebied van groot- en kleinbrood, gebak en banket.

Op de website (klik hier) kunt u al een voorproefje nemen van de vele overheerlijke producten uit het assortiment. Bakkerij Jongeneel hoopt u in hun nieuwe winkel aan de Nieuwe Duinstraat te mogen verwelkomen, om nog een extra dimensie toe te voegen die de computer niet bied namelijk de onovertroffen lucht van vers gebakken brood!

Komende week kunt hier op BON en in het Noordwijkerhouts Weekblad de openingsactie aantreffen waar u vanaf 1 februari gebruik van kunt maken.