Datum: 14-08-2020 - 03:48
22
jan
'16

’t WOBfest 111% Kokkerhouts carnaval.

Op de Zaterdagavond 06-02-2016 zal het dak van de toneelzaal in De Schelft er helemaal afgaan tijdens ‘t WOBfest, '111% Kokkerhouts carnaval' luid het credo van deze carnavalsavond. We zijn nog maar net begonnen met het carnaval maar deze avond wordt er eentje om in de boeken...

bij te schrijven. Het thema voor deze avond is 'Hoe gekker, Hoe beter'. We gaan terug naar onze Kokkerhoutse Carnavals-roots en doen er dit jaar een stevig schepje bovenop! Het is de WOB er alles aangelegen om het feest tot een groot succes te maken voor de carnavalsvierders van 30+.

Het wordt een uitdaging, die de WOB wil aangaan, om oude tijden te laten herleven. Wie kent niet het fenomeen “De Blauwe Tram”. Als dit nog vers bij je in het geheugen staat geschreven dan is het zaak om hierbij aanwezig te zijn. Dat is nu precies wat de eindbestemming van deze avond moet worden.

Het gevoel dat we 1 zijn met elkaar, samen hossen, polonaise lopen, feesten en zullen eindigen al zittend op de grond en wellicht Roeiend zullen afsluiten en eigenlijk nog niet naar huis willen. De feeststemming zal daarom maar liefst 111% zijn en dat belooft de WOB!

Onze lokale feest-DJ Petit zal voor een waanzinnige carnavalsavond zorgen. Trek het gekste carnavalskostuum aan die je maar kunt bedenken! De lengte en de breedte moet je niet vergeten! Kokkerhout op zijn best, carnaval vieren doe je op ’t WOBfest! We beginnen om 21.00 uur en de toegang is vanaf 30 jaar!