20
jan
'16

NOV neemt afscheid van voorzitter Franka van der Poel. (foto's)

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) werd er helaas ook afscheid genomen van voorzitter Franka van der Poel. 16 jaar geleden is Franka als ondernemer aan de slag gegaan in Noordwijkerhout en is ze vrijwel direct betrokken...

geweest bij het organiseren van evenementen in ons dorp. Zeven jaar geleden trad ze samen met een aantal andere ondernemers aan tot een nieuw bestuur. Dit bestuur ging voortvarend van start heeft in die 7 jaar flink wat resultaten kunnen boeken.

Het ledenaantal werd onder andere in die tijd verdubbeld, maar ook de Noffie-actie werd nieuw leven ingeblazen, nieuwe feestverlichting in het dorp, er werden meer evenementen georganiseerd met een professionele organisatie, meer en een betere samenwerking met de gemeente en andere partijen en werd er binnen 4 maanden het Keurmerk Veilig Ondernemen afgerond.

Daarmee werden een flink aantal zeer goede resultaten behaald door dit bestuur en zijn overige commissieleden, waarbij Franka als een bevlogen voorzitter de kar trok.

Alle leden en bestuur van het NOV bedanken Franka voor haar tomeloze inzet voor de ondernemersvereniging en ze zullen haar zeker gaan missen. Gelukkig blijft ze bij één activiteit nog wel betrokken, de organisatie van de intocht van Sinterklaas blijft ze nog wel verzorgen.

Als afscheid werden verschillende cadeautjes overhandigd door het NOV en VBN (overlegorgaan Doover, Gravendam, NOV) en als laatste werd Franka toegezongen door alle NOV-ondernemers met een mooi afscheidslied.

Naast Franka werd er in Restaurant Hudson ook afscheid genomen van penningmeester Jolanda Vijlbrief en ook zij werd bedankt met een presentje, haar plaats in het bestuur is onlangs al ingenomen door Conny Franken. Het bestuur is ook druk doende om zsm een nieuwe voorzitter te presenteren, tot die tijd worden de voorzitter taken verdeeld binnen het huidige bestuur van het NOV.

Foto's BON