23
jan
'16

Feesthal Keiebijters nieuwe deelnemer bij Kokkerhoutse Kroegentocht.

Carnaval vier je met elkaar, maar binnen de carnavals-vijfdaagse zijn er veel verschillende feesten te vieren in ons mooie durppie. Traditioneel wordt op de laatste dag van het carnaval gezamenlijk de 'Kokkerhoutse Kroegentocht' georganiseerd, dit jaar is dat op dinsdag 9 februari...

en wederom wordt dit gedaan door de Noordwijkerhoutse Horeca. Het betreft de 47ste editie van de Kokkerhoutse kroegentocht met dit jaar een nieuwe deelnemer.

Naast de vertrouwde deelnemende bedrijven: Café De Ruigenhoek, Café van der Geest, Café het Feest van Harry, Snackbar Willemse, Restaurant Invitation, Bar 't Puntje, Café Enjoy en Bar Madero heeft de Carnavalsvereniging De Keiebijters met hun Feesthal op het Bavo-terrein zich, voor het eerst in hun 51ste jarig bestaan, aangemeld als nieuwe deelnemer aan de Kroegentocht.

De Kokkerhoutse Kroegentocht is een bekend en beproeft concept, met je stempelkaart de verschillende kroegen langs voor een stempel en bij voldoende stempels een leuke herinnering. Start van de Kroegentocht is wederom in alle deelnemende horecabedrijven en dus nu ook in de Feesthal van de Keiebijters en de start is vanaf 11.11 uur.

Wat wel veranderd is de manier waarop de kroegentocht gelopen wordt, vroeger werd de kroegentocht gelopen of gereden in alles wat kon rijden, paard en wagen, vrachtwagens, fietsen en carnavalskarren niets was te gek alles kon en mocht.

Sinds 2013 kan dat helaas niet meer en moet er op een veilige manier van kroeg tot kroeg gedweild worden, vandaar dat nu voor de 11e keer tussen 13.00 uur en 16.00 uur er gereden wordt met Borrelbussen die de deelnemers van kroeg naar kroeg brengen.

Als Noordwijkerhoutse horeca hopen wij jullie te mogen begroeten tijdens de 47ste kroegentocht.