Datum: 03-06-2020 - 21:37
21
jan
'16

Kokkerhoutse Boeren Loterij een groot succes. (update: laatste 23 foto's > 164 prijswinnaars)

Twee weken geleden alweer werd ons dorp met een bezoek van TV presentator Gaston Knolleveld vereerd die een grootse Boeren Loterij aankondigde. U heeft massaal deelgenomen en veel Kokkerhouters vielen dan ook in de prijzen. De actie is nu voorbij, de prijzen zijn verdeeld...

Alle deelnemers worden dan ook hartelijk bedankt en natuurlijk alle deelnemende winkeliers (NOV). U heeft afgelopen zondag op BON al kunnen lezen wie de winnaars zijn geworden van de hoofdprijs bij de Kokkerhoutse Boeren Loterij en zij werden in Café van der Geest voorgesteld als het nieuwe Boerenpaar.

Als klap op de vuurpijl staan deze winnaars Boer Lex, van Klaas en Greet Hoed, van Wist ik ’t maar tot Plastic Boer (Alias: Alex Duivenvoorde) en Boerin Antje van Boer Feeb van Haarboetiek tot Blauwe Druif. (Alias: Anniek Franck - Geerlings) op 8 februari tijdens het Boerenbruiloftsfeest in het middelpunt van de belangstelling. Eerst ontmoeten zij u graag om 12.00 uur in van der Geest waar ook bekenden, vrienden en familie zich verzamelen.

 

Om 13.30 uur zal dan het ja-woord worden gegeven bij het Gemeentehuis waar uiteraard de Prins bij aanwezig zal zijn. En ook dan is het nog niet voorbij! In een grote stoet gaan we naar de Schelft om een groot feest te vieren. Iedereen met een kaartje is van harte uitgenodigd om dit feest bij te wonen en te genieten van de heerlijke Boerenkool met Worst. De gezellige polonaise en fantastische optredens maken deze middag helemaal compleet.

Foto's prijswinnaars
Er zijn heel wat prijzen gevallen bij de winkels in de Kokkerhoutse Boeren Loterij. In de fotogalerij hieronder is een foto-overzicht met de 164 prijswinnaars van de volgende winkels/horeca: To Meat/Feest van Harry, Kiwi Kids, Hengelsport van der Niet, Mix Noordwijkerhout, Café van der Geest, Van Delft Groente en Fruit, Suzanne's Feestshop, Timmers Verpakkingen, TH.M. Bader schilderwerken, Vink Multimedia, De Fietsspecialist Jan van Dam, Restaurant Hudson, Bloemensfeer en Meer, Paul Terpstra Optiek, Style by Wendy's, Ton Sur Ton,  Gebra EVM, Boekhandel Wagenaar, Het Wapen van Noordwijkerhout, Snackbar De Koetiller, DK Studio, Bruna, Kaaswinkel Joh. Warmerdam, Going Out, VVV-Noordwijkerhout, Hema Noordwijkerhout, Slagerij van Kampen, Bakkerij van Eeden, ID Optioek, Laros Sportprijzen, Looijesteijn Tweewielers,  Carlady, Shoeby en Toko Indonesia.

Klik hier voor het zevende en het allerlaatste filmpje.

Klik hier voor het zesde filmpje.

Klik hier voor het vijfde filmpje.

Klik hier voor het vierde filmpje.


Klik hier voor het derde filmpje.

Klik hier voor het tweede filmpje.

Klik hier voor het eerste filmpje.