Datum: 02-07-2020 - 12:05
18
jan
'16

Toneelvereniging ODI schittert met leuk kinderstuk.

Afgelopen weekend heeft toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout tweemaal het grappige stuk voor kinderen ‘’bellenbende’’ opgevoerd. De kinderen hebben volop genoten van alle rara typetjes en vreemde situaties. Koningin Blasiwir van Soppanio is gek op sop met bellen...

Ook de Soppers, zijn onderdanen, houden alles schoon en proper met zeep en sop. Door al dat geboen en ge-schrob raakt de sop op en de koning neemt voor eigen gebruik, al het sop in beslag.

In het buurland Prutterije, geregeerd door de sterkste vrouw ter wereld, hebben ze nog nooit gehoord van orde en schoon, laat staan van sop! Geen wonder dat de sopbellen die vanuit Soppanio de grens over drijven gezien worden als een geheim wapen. De Prutters gaan op onderzoek uit en ontdekken de sop. En van die sopont-dekking blijven de gevolgen natuurlijk niet uit...

Bellenbende is nog te zien op  23 en 24 en 30 en 31 januari in de oude school de Zeestroom. Het stuk begint steeds om 14:00 uur en vanaf 13:30 uur is iedereen welkom. Vanwege de locatie (de Zeestroom aan de Kortebachstraat in Noordwijkerhout) zijn er per voorstelling maar 60 kaarten verkrijgbaar.

Kaarten zijn vanaf nu te koop voor 5 euro per stuk via www.toneelverenigingodi.nl of  bij boekhandel Wagenaar en van Halem (Havenstraat 10) in Noordwijkerhout.