Datum: 09-07-2020 - 15:41
17
jan
'16

Zonnebloem zet vrijwilligers in het zonnetje. (foto's)

Vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout kwamen vrijdagavond in het Victorhuis bijeen om in een feestelijke bijeenkomst elkaar al het goede in het nieuwe jaar te wensen. Op een vraag van een vrijwilligster naar het programma van de avond was de reactie van...

voorzitter Henk de Kleer: eten en drinken. In een korte terugblik dankte hij de vrijwilligers voor hun inzet in het voorbijgaande jaar. Een jaar met veel activiteiten voor de gasten. Eén van de activiteiten zijn de huiskamerdiners, spontaan gestart door een aantal dames in de Victorwijk. Een bijzonder woord van dank aan deze dames. Deze activiteit heeft zelfs landelijk aandacht in de pers gekregen. 

Henk de Kleer merkte op dat onze goede voornemens terug te vinden zijn op de activiteitenkalender, en dat zijn er best wel heel veel. Tijdens het uitbrengen van een toost wenst hij allen veel heil en zegen en een plezierig en gezond 2016 toe.

Ook het moment een aantal vrijwilligers in de Zonnebloem zon te zetten. De dames Marijke Duivenbode, Dory Paumen en Mieke Jakobs zijn 10 jaar vrijwilligster en krijgen de zilveren Zonnebloemspeld uitgereikt. Mevrouw Tineke van Mullekom krijgt de gouden speld. Zij is 25 jaar Zonnebloemvrijwilligster en is daarmee met recht een gouden vrijwilligster en bestuurslid van onze organisatie.

Met het overhandigen van een boeket bloemen aan deze vrijwilligsters werd de uitreiking feestelijke afgesloten. Het bleef nog lang gezellig onder het genot van hapjes en drankjes.

Foto's PR