Datum: 12-05-2021 - 20:46
17
jan
'16

Noordwijkerhouts jeugdcarnaval van start! (foto's jeugddisco)

Dit jaar mag het dan vroeg in het jaar al carnaval zijn, maar voor de basisschool kinderen van Noordwijkerhout kon het niet snel genoeg 15 januari 2016 zijn. Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover de kinderen van groep 5 t/m 8 mochten gaan carnavallen in de kantine van VVSB...

De ‘Schip Ahoy Piratenparty’ trok allerlei zeerovers, zij zetten direct een grootse polonaise in onder begeleiding van blaaskapel De Koetillers. Hiermee is het jeugdcarnaval van start gegaan!

Er was een prijs voor het origineelste kostuum en na een fantastisch optreden van de junioren dansmariekes gingen alle kids los op muziek van DJ Danny. (zie foto's)

Start kaartverkoop

Prins Ratatouille en Prinses Paris stonden na de eerste jeugddisco al weer vroeg in ons dorp. Zij waren aanwezig met adjudanten en president om het startsein te geven van de kaartverkoop voor de jeugddisco’s in de Schelft 29 januari en 5 februari. (zie foto's)

Toen het gezelschap plaats nam achter de toonbank bij Vink Multimedia kwamen de eerste kinderen al binnen die de eerste kaarten afnamen. Zorg dat je je kaartjes snel haalt, want de kaarten vliegen over de toonbank!

Zie hieronder wat de thema’s zijn voor dit jaar, dus pas je kleding hierop aan. Hoe gekker hoe beter!

Datum    29.01.2016 - De Knal Rooie stuiterbal disco - Thema: Hoe rooier hoe beter

Datum    05.02.2016 - It's getting hot hot hot Tropical Disco - Thema: Tropisch Carnaval

Voor meer informatie kijk naar het programma overzicht in De Kaninefaat of check onze website www.babyfaaten.nl / www.facebook.com/Babyfaaten.

Foto's PR en JP/Snapshot
(Nog meer foto’s van de jeugddisco zijn te vinden op www.snap-shot.nl.)