06
me
'12

Ontvreemding krans Dodenherdenking, getuigen melden zich. (update)

De Oranjevereniging van Noordwijkerhout is hevig verontwaardigd over feit dat er vandaag (zaterdag) op klaarlichte dag, tussen 13.30 en 14.30 uur een krans van de Dodenherdenking bij het oorlogsmonument voor het Gemeentehuis weggenomen is. Hoe haalt iemand het toch in zijn hoofd om zoiets te doen...

,vraagt de Oranjevereniging zich af. Na de ontdekking zijn een aantal leden direct in het dorp op zoek gegaan of er een spoor te vinden was van de krans. Helaas heeft men de krans, die geplaatst was door de Oranjevereniging, nog niet teruggevonden. De Oranjevereniging heeft de politie en de burgemeester van de ontvreemding verwittigd, heeft u zaterdagmiddag iets van de ontvreemding gezien of weet u waar de krans (zie voorbeeld op foto) op dit moment is, dan vragen wij u om contact op te nemen met de voorzitter van de Oranjevereniging de heer Jack Wijnands 377366. Men heeft de lege standaard laten staan en hopen zo dat de dader(s) zijn/hun verstand terugkrijgen en de krans vanavond of vannacht gewoon weer netjes terug te hangen.

Update 6-5-2012:
Getuigen hebben zich gemeld dat ze de daders hebben zien lopen met de krans. Waarschijnlijk hebben de daders via het Schoollaantje gelopen en zo langs de Bouwmeester en toen de Dorpsstraat in langs het VVV en dat op drukke zaterdagmiddag, dat moeten meer mensen gezien hebben.