Datum: 12-05-2021 - 20:31
19
jan
'16

De Babyfaaten zijn helemaal klaar voor carnaval 2016.

De Babyfaaten onder leiding van Prins Ratatouille en Prinses Paris staan te trappelen om te beginnen met het Carnaval 2016. Na al een geweldig voorbal in de NOP van VVSB zijn zij helemaal klaar voor een spetterend vervolg. De Babyfaaten willen dan ook alle jeugd uit Kokkerhout...

en omstreken uitnodigen om het geweldige carnavalsfeest mee te komen vieren.

Daarom hebben zij nog 1 voorbal georganiseerd zodat iedereen klaar wordt gestoomd voordat het naderend  carnaval echt gaat losbarsten. Dit voorbal, De Knal Rooie Stuiterbal Disco, wordt gevierd op vrijdag 29-01-2016 in “De Schelft”. Het thema is dan ook “Hoe rooier hoe beter”.

Dit jaar moet het nog harder dan hard gaan en dus zal de jeugd tijdens dit feest ROOD gaan aanlopen. Het belooft een mega feest te worden waar ook jij bij aanwezig kan zijn. Dus trek je rode kleding aan, schmink je gezicht rood of ga zo hard los op de feestmuziek van DJ Jim dat je er vanzelf een rode kop van krijgt. Dus op z’n plat Noortukkerhouts gezegd: “Hoe rooier, hoe beter!”

Dan is het nog een weekje wachten en barst het carnaval pas echt los. Om dit te vieren, starten de Babyfaaten op vrijdag 05-02-2016 in “De Schelft”. Zij organiseren dan het feest It’s getting hot, hot, hot Tropical Disco. Het thema zal dan ook zijn: “Tropisch Carnaval”. Deze avond zal DJ Martijn de tropische feestmuziek aan elkaar gaan draaien in de Prinsenzaal.

Uiteraard hopen de Babyfaaten dat iedereen zich zal kleden in een Tropische outfit. De zon zal vanzelf gaan schijnen in de zaal en dan waan jij je in een resort van zee, strand en happiness. De lekkerste alcoholvrije cocktails zullen worden geserveerd en je kunt al dansend en swingend het feestje gaan beleven.

Uiteraard zullen Prins Ratatouille en Prinses Paris jullie voorgaan in het feestgedruis. Dus neem je sambaballen mee of je limbodans stokken om samen met je vrienden en vriendinnen het tropical gehalte naar een hoger niveau te tillen. Dat wordt dus schudden met die billen en gaan als een banaan..

Kaarten zijn nog verkrijgbaar, voor beide feesten, bij Vink Multimedia. Max. 2 kaarten p.p. voor de leeftijd van 11 t/m 15 jaar. Natuurlijk is verkleed komen verplicht en zijn deze avonden alcoholvrij. De zaal gaat open om 19.30 uur en de deur gaat dicht om 21.00 uur.

Beide geweldige feesten zullen duren, hoe kan het ook anders tot 23.11 uur. Houd er rekening mee dat er ID controle zal zijn evenals een alcoholcontrole. Voor meer informatie kun je terecht : http://www.babyfaaten.nl.