Datum: 03-06-2020 - 20:12
17
jan
'16

Kokkerhoutse Boeren Loterij: update 140 foto's van prijswinnaars, wie wint de hoofdprijs?

Twee weken geleden alweer werd ons dorp met een bezoek van TV presentator Gaston Knolleveld vereerd die een grootse Boeren Loterij aankondigde. U heeft massaal deelgenomen en meer dan 140 Kokkerhouters (hier hebben we de foto's van) vielen dan ook in de prijzen...

Tot 16 januari kon u bij uw aankoop bij 35 Kokkerhoutse winkeliers (NOV) kans maken op leuke prijzen van de Kokkerhoutse Boeren Loterij.

En natuurlijk ook nog steeds op de grote hoofdprijs!! Maar nu gaat het er echt om spannen! Wie zal de grote hoofdprijs winnen??

Gaston beloofde al een heel bijzondere Boeren prijs die vanmiddag 17 januari tijdens het Boerenmatinee in Café van der Geest zal worden uitgereikt en waar u welkom bent vanaf 14.30 uur.

Maar is Gaston er geslaagd een winnaar te vinden? Wie o Wie gaat het worden? Wie o Wie wint de hoofdprijs van de Kokkerhoutse Boeren Loterij en mag zich het boerenpaar van 2016 noemen?

Foto's prijswinnaars
Er zijn heel wat prijzen gevallen bij de winkels in de Kokkerhoutse Boeren Loterij. In de fotogalerij hieronder is een foto-overzicht met de 140 prijswinnaars van de volgende winkels/horeca: To Meat/Feest van Harry, Kiwi Kids, Hengelsport van der Niet, Mix Noordwijkerhout, Café van der Geest, Van Delft Groente en Fruit, Suzanne's Feestshop, Timmers Verpakkingen, TH.M. Bader schilderwerken, Vink Multimedia, De Fietsspecialist Jan van Dam, Restaurant Hudson, Bloemensfeer en Meer, Paul Terpstra Optiek, Style by Wendy's, Ton Sur Ton,  Gebra EVM, Boekhandel Wagenaar, Het Wapen van Noordwijkerhout, Snackbar De Koetiller, DK Studio, Bruna, Kaaswinkel Joh. Warmerdam, Going Out, VVV-Noordwijkerhout, Hema Noordwijkerhout, Slagerij van Kampen, Bakkerij van Eeden, ID Optioek, Laros Sportprijzen, Looijesteijn Tweewielers,  Carlady, Shoeby en Toko Indonesia.

Klik hier voor het zesde filmpje.

Klik hier voor het vijfde filmpje.

Klik hier voor het vierde filmpje.


Klik hier voor het derde filmpje.

Klik hier voor het tweede filmpje.

Klik hier voor het eerste filmpje.