14
jan
'16

Uitbreiding bij Action4Vitality.

Action4Vitality de succesvolle buiten- en binnensportclub o.l.v. Joke van der Heijden, begint 2016 met een knaller. Vanwege de grote belangstelling is het sportprogramma uitgebreid. En niet alleen voor dames, maar ook de heren zijn hierbij van harte welkom. Vanaf woensdag 20 januari...

zijn er twee extra lessen toegevoegd: Pilatus Only, van 18.30 tot 19.30 uur en van 19.45-20.45 uur Power Only. En vanaf zaterdag 23 januari a.s. kan er wekelijks nog een extra Power Only les om 10.00 uur worden gevolgd.

Alle lessen worden door Irene v.d. Berg gegeven en vinden plaats in de gymzaal van de Prinsenhof. Maar dat is nog niet alles, speciaal voor introduce├ęs is de eerste les op de lesuren van 20 en 23 januari a.s. GRATIS! Daarna hanteren we een strippenkaart systeem. Handig! Zo houd je grip op je knip!

Een kleine toelichting:
Pilates Only is een rustige, zeer goed te volgen les op rustige muziek met de allerbeste oefeningen voor het hele lichaam volgens de Pilatesmethode. De oude oefeningen van Joseph Pilates zijn allemaal onder de loep genomen en deze les is dan nu ook volgens de allerbeste methodiek samengesteld!

Deze les is ook uitermate geschikt voor ouderen of beginners en/of geblesseerde sporters, die het rustig aan moeten doen. Indien je last hebt van een blessure, maak dan eerst een afspraak voor een beweegscan en trainingsadvies bij een nieuw onderdeel van Action4Vitality: Back2Vitality.

Power Only is krachttraining voor alle spiergroepen op basis van motiverende muziek. Oefeningen die gericht zijn op vetverbranding en spiermassa krijgen. Je lichaam krijgt duidelijk contouren. Het trainen met gewichten zorgt er tevens voor dat het proces van botverlies (osteoporose) wordt tegengegaan.

Deze lessen zijn zonder choreografie, oftewel geen pasjes en dus (ook) uitermate geschikt voor mannen! Dus spoor je man/vriend/vader/opa aan om gezellig aan te sluiten.

Heb je interesse? Vul het aanmeldingsformulier in op de website. Je krijgt dan zsm een bevestiging terug. Tot ziens bij Action4vitality. www.action4vitality.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-22256685.

Foto PR