Datum: 03-06-2020 - 21:52
13
jan
'16

Kokkerhoutse Boeren Loterij: welke Kokkerhouters zijn er in de prijzen gevallen? (foto's+5e filmpje)

Nog tot 16 januari kunt u deelnemen aan de Kokkerhoutse Boeren Loterij. Ga snel langs bij de 25 deelnemende Kokkerhoutse winkeliers (NOV) (herkenbaar aan de poster, zie 1e foto) en ontvang de laatste loten. U maakt kans op leuke prijzen en natuurlijk op de grote hoofdprijs...

Afgelopen dagen zijn weer diverse Kokkerhouters de gelukkige winnaars van enkele prachtige prijzen, bekijk de foto's in de fotogalerij!

En wie zal de grote hoofdprijs winnen?? Gaston belooft u een heel bijzondere Boeren prijs die op  17 januari tijdens het Boerenmatinee in Café van der Geest zal worden uitgereikt en waar u welkom bent vanaf 14.30 uur.

Gaston Knolleveld ging al diverse deuren af, maar lijkt de winnaar nog niet gevonden te hebben….....Wie weet heeft hij deze keer meer geluk?

Doe dus mee met de Kokkerhoutse Boeren Loterij en wees erbij op 17 januari om 14.30 uur in Café van der Geest en later tijdens de Boerenbruiloft op maandag 8 februari om 12.00 uur in Café van der Geest, 13.30 uur bij het gemeentehuis, of natuurlijk tijdens het grote feest in de Schelft vanaf 14.25 uur.

Foto's prijswinnaars
Er zijn al heel wat prijzen gevallen bij de winkels in de Kokkerhoutse Boeren Loterij. In de fotogalerij hieronder is een foto-overzicht met de prijswinnaars van de volgende winkels/horeca: Kiwi Kids, Hengelsport van der Niet, Mix Noordwijkerhout, Café van der Geest, Van Delft Groente en Fruit, Suzanne's Feestshop, Timmers Verpakkingen, TH.M. Bader schilderwerken, Vink Multimedia, De Fietsspecialist Jan van Dam,  Boekhandel Wagenaar, Het Wapen van Noordwijkerhout, Snackbar De Koetiller, DK Studio, Bruna, Kaaswinkel Joh. Warmerdam, Going Out, VVV-Noordwijkerhout, Hema Noordwijkerhout, Slagerij van Kampen, Bakkerij van Eeden en Carlady.

*Klik hier voor het nieuwe filmpje van 13-1-2016.
(Bevat auteursrechtelijk beschermde muziekcontent, kan helaas niet via de mobiel. Wel op de computer te zien)

*Klik hier voor de mobiele versie van filmpje 5.


Klik hier voor het vierde filmpje.


Klik hier voor het derde filmpje.

Klik hier voor het tweede filmpje.

Klik hier voor het eerste filmpje.