Datum: 29-05-2020 - 00:35
11
jan
'16

Goede start voor Scouting Bosgeest.

Als je wilt lachen moet je bij de explorers zijn! Deze enthousiaste groep van jongens en meiden van 15 tot 18 jaar oud organiseert al jaren de nieuwjaarsreceptie voor alle leiders, vrijwilligers en bestuursleden van Scouting Bosgeest. En zo ook dit jaar! De tot in de puntjes verzorgde middag...

stond in het teken van een heuse pubquiz waarin de nodige humor door de quizmaster Olav Troost en Piet Heemskerk niet geschuwd werd.

Na meerdere open vragen, multiple choice, foto’s en een muziekronde die onder andere in het teken stonden van nieuwjaars gebruiken, scouting en het clubhuis kon er maar één groepje de winnaar zijn. Nadat ze hun prijsje in ontvangst hadden genomen werd het tijd voor een toast. En daarmee werd het jaar geopend.

De eerste opkomst van het nieuwe jaar staat traditie getrouw in het teken van een boerenkoolmaaltijd. Op zaterdag 9 januari verzamelden alle jeugdleden zich om 17.00 u in het clubhuis aan de van der Weijdenlaan om gezamenlijk een lekkere maaltijd te nuttigen. De 150 scouts hebben genoten van de boerenkool van Slagerij van Kampen.

Lasagne en bami was aanwezig voor wie niet van boerenkool houdt. De voorzitter heeft het jaar geopend met een leuk praatje. Alle borden werden uiteraard leeg gegeten. Al met al een top start van het jaar 2016 voor Scouting Bosgeest.

 

De volgende opkomsten zullen weer elke zaterdag starten om 14.00 uur. Kinderen kunnen vrijblijvend een opkomst meedoen. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.facebook.nl/scoutingbosgeest.

Foto's PR