Datum: 16-07-2020 - 16:25
11
jan
'16

LinkedIn basis workshop met netwerklunch in bibliotheek.

De workshop ‘Werk/opdracht vinden met LinkedIn’ is een basis workshop en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan of (freelance) opdrachten. LinkedIn is tegenwoordig een belangrijk middel om vacatures te vinden en toekomstige werkgevers maken veel...

gebruik van dit online netwerk.

In deze workshop komen niet alleen praktische tips aan bod over het samenstellen van een LinkedIn profiel, er wordt ook uitgelegd hoe LinkedIn slim ingezet kan worden tijdens de zoektocht naar werk.

Het is aan te raden om alleen deel te nemen aan de workshop als u al een LinkedIn account heeft.  Als u deze niet heeft, maak die dan van te voren aan. Verder is het handig om tijdens de workshop mee te kijken via uw eigen laptop of tablet, maar dit is niet strikt noodzakelijk. Er zal gewerkt worden met de website van LinkedIn, niet met de apps.

In opdracht van de bibliotheek verzorgt businesscoach Leni Minderhoud deze workshop. Na afloop verzorgt de bibliotheek een lunch om nog even te kunnen napraten en netwerken.

Wilt u deelnemen aan deze workshop? U kunt zich inschrijven in de bibliotheek of via de website. Kosten zijn € 7,50 voor bibliotheekleden en € 12,50 voor niet-leden.

Wanneer: 17 februari 2016, 9:30-13:00 uur
Waar: Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2
Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl.