Datum: 02-06-2020 - 23:17
10
jan
'16

Kokkerhoutse Boeren Loterij: foto's van 57 prijswinnaars en het 4e filmpje 'de deurprijs'.

Tussen 4 en 16 januari kunt u bij uw aankoop bij meer dan 25 Kokkerhoutse winkeliers (NOV- zie eerste foto) een lot ontvangen van de Kokkerhoutse Boeren Loterij. U maakt kans op leuke prijzen van de deelnemende winkeliers en natuurlijk op de grote hoofdprijs....

Wederom kunnen we bekendmaken dat er Kokkerhouters blij zijn gemaakt met mooie prijzen.

Maar wie zal de grote hoofdprijs winnen?? Gaston belooft u een heel bijzondere Boeren prijs die op 17 januari tijdens het Boerenmatinee in Café van der Geest zal worden uitgereikt en waar u welkom bent vanaf 14.30 uur. Gaston blijft op zoek naar potentiële winnaars! Wie o Wie? Weet u al naar wie Gaston op zoek is?

Doe dus mee met de Kokkerhoutse Boeren Loterij en wees erbij op 17 januari om 14.30 uur in Café van der Geest en later tijdens de Boerenbruiloft op maandag 8 februari om 12.00 uur in Café van der Geest, 13.30 uur bij het gemeentehuis, of natuurlijk tijdens het grote feest in de Schelft vanaf 14.25 uur.

Foto's prijswinnaars
Er zijn al heel wat prijzen gevallen bij de winkels in de Kokkerhoutse Boeren Loterij. In de fotogalerij hieronder is een foto-overzicht met de prijswinnaars van de volgende winkels/horeca: Hengelsport van der Niet, Mix Noordwijkerhout, Café van der Geest, Van Delft Groente en Fruit, Suzanne's Feestshop, Timmers Verpakkingen, TH.M. Bader schilderwerken, Vink Multimedia, De Fietsspecialist Jan van Dam, , Boekhandel Wagenaar, Het Wapen van Noordwijkerhout, Snackbar De Koetiller, DK Studio, Bruna, Kaaswinkel Joh. Warmerdam, Going Out, VVV-Noordwijkerhout, Hema Noordwijkerhout, Slagerij van Kampen, Bakkerij van Eeden en Carlady.

*Klik hier voor het nieuwe filmpje van 10-1-2016.

Klik hier voor het derde filmpje.

Klik hier voor het tweede filmpje.

Klik hier voor het eerste filmpje.