Datum: 23-02-2020 - 08:53
12
jan
'16

Feest van Toen verwacht met 'Sail' veel deelnemers, drukke dagen voor de roeiers.

Het zijn deze maand drukke dagen voor de roeiers van de Kaninefaaten. Op 23 januari 2016 wordt immers weer het Feest van Toen met als thema 'SAIL' georganiseerd. De 'SAIL' vindt plaats in het nu bijna voltooide Havenkantoor aan de Zeestraat, de huidige Residentie Van der Geest...

Bijna 4 weken na de start van de vrije verkoop proberen vele geïnteresseerden nog een kaartje te krijgen. Op dit moment leggen regelmatig uit alle windstreken afkomstige tallships in de inmiddels voltooide Residentiehaven aan. Al die passagiers moeten dus door de roeiers aan wal gebracht worden. Een hele klus dus. Temeer daar er ook voorzichtig tussen de verschillende bars in de Residentie gelaveerd moet worden.

In de boten gezeten zijn de oohs en aahs van de passagiers niet van de lucht. Zij hebben veel bewondering voor de wijze waarop De Kaninefaaten hun versie van de centrumvisie ten uitvoer hebben kunnen brengen en kijken dan ook uit naar, wat nu al een zeer geslaagd Feest van Toen te noemen is. Natuurlijk gaat hun bewondering ook uit naar Havenkantoor Residentie Van der Geest.

Iedereen die Sail een warm hart toedraagt is van harte welkom. De kledingstijlen die bij 'SAIL' passen zijn: ruwe zeebonken, stuurlui aan de wal, cruise- en maritieme kledij, havenbaronessen, kapiteinsliefjes. Koop snel kaarten want de belangstelling voor het feest is enorm. Iedereen van 35 jaar en ouder is van harte welkom.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de bekende band 'Nightlife'. De immer reislustige 'Koetillers' komen eenmalig een muzikale ode aan de zee brengen. Dj Ricardo zal tussen de sets van de band zorgen dat de stramme zeebenen soepel gehouden kunnen worden.

De bezoekers aan de Sail kunnen hun kinderen van 18 jaar en ouder onderbrengen in de sloepenloods die zich bevindt in de schuur van Het Feest van Harry. Daar zijn ook vrijgevochten piratenjongeren tot 35 jaar van harte welkom.

Ook B en W van Kokkerhout zijn zeer te spreken over de upgrading van het centrum en hebben al een plezierjacht aangeschaft om hun gasten naar de voorverkoopadressen te brengen. Overigens zijn de voorverkoopadressen Ton sur Ton en Residentiecafé Van der Geest ook met andere vervoersmiddelen te bereiken.

Op dit moment zijn er alleen nog kaarten in de vrije verkoop beschikbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Toegangsprijs: Slechts € 10,--. Het feest is in volle gang vanaf 21:00 uur en duurt tot 3:00 uur. Zaal open om 21.00 uur. Verdere info op de website van www.Kaninefaaten.nl.

De kaarten zijn vanaf 21 december verkrijgbaar bij Ton sur Ton en toegangsprijs is slechts € 10,-. Het feest is in volle gang vanaf 21:00 uur en duurt tot 3:00 uur. Zaal open om 21.00 uur.

Foto's PR.