Datum: 06-04-2020 - 19:34
08
jan
'16

Uitbreiding samenwerking Landgoed Tespelduyn en Azzurro Wellness.

Reeds enige tijd bestaat er op initiatief van golfprofessional Ralph Staal een samenwerking tussen Azzurro Wellness en Landgoed Tespelduyn. De leden van Azzurro kunnen bij Azzurro gratis les volgen om het putten te verbeteren.  Tevens kunnen Azzurro-leden tegen gereduceerd...

tarief golflessen volgen op Golfbaan Tespelduyn. Speciaal voor Azzurro-leden zal in het voorjaar een Azzurro-golfwedstrijd plaatsvinden.

Het succes van deze samenwerking krijgt een zodanig vervolg dat tijdens golfwedstrijden die in 2016 op Golfbaan Tespelduyn plaatsvinden ontvangt de winnaar 2 dagkaarten ter waarde van € 63,- ontvangt van Azzurro Wellness.

In de luxe ambiance van Azzurro kan de gehele dag worden genoten van de sport- en wellnessfaciliteiten zoals whirlpool, zwembad, sauna’s (met badkleding), fitness, tennis, massagebedden en squash.

Marcel Zijlstra van Azzurro Wellness is verheugd over de uitbreiding van de samenwerking, “Reeds vanaf het begin van onze samenwerking heb ik een goed gevoel. Onze doelgroepen sluiten erg goed aan op elkaar en bovendien hebben beide bedrijven een mooie uitstraling”.

Peter Duivenvoorde van Landgoed Tespelduyn vult hem aan; “het goede gevoel is absoluut wederzijds. Wij zijn groot voorstander van lokale en regionale samenwerking omdat je elkaar versterkt en uiteraard hebben wij dan in Azzurro een partner waar wij trots op zijn”.