Datum: 12-08-2022 - 17:51
08
jan
'16

22 januari 3e Midwinter Oranjedrive in de Schelft.

Eind januari midden in de winter, buiten is het koud. Het vriest en er staat een straffe noordoostenwind. Binnen is het lekker warm en vooral gezellig. De Oranjevereniging Noordwijkerhout nodigt u van harte uit voor alweer de 3e Midwinter Oranjedrive. Deze avond vindt plaat op...

vrijdag 22 januari 2016 en wordt gehouden in de Schelft. Aanvang is 20.00 uur. De leukste manier om mee te doen is met of in een team bestaande uit bijvoorbeeld familie, buren, kennissen, collega's of vrienden uit een vereniging.

Met 8 personen kunt u zich inschrijven. U kunt met zowel dames als heren tezamen een team vormen. U speelt dan om het Noordwijkerhouts teamkampioenschap. Voor het winnende team hebben we een wisselbeker en er zijn andere prijzen beschikbaar.

Individueel  deelnemen kan natuurlijk ook. Bij de Oranjevereniging bent u altijd van harte welkom! Dus wie of welk team zal er met de eer gaan strijken en wie zal er op het einde van de avond met de 'vetste' vleescheque huiswaarts keren? Maar liefst 50 karbonadecheques en ook de bekende rookworsten zijn weer te verdienen.

Diverse andere onderdelen zullen deze avond ook weer passeren. Spetterende en culinaire zaalprijzen zijn te winnen. De traditionele loterij is aanwezig en de inmiddels bekende donateursloterij is ook weer van de partij. Een aantal slagroomtaarten zullen hiervoor speciaal aan het begin van de avond worden verloot.

Alleen met uw geldige donateurskaart kunt u meedoen aan deze extra slagroomtaartenloterij. Vergeet hem dus niet! Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang hier uw teamleden extra op te wijzen!! Bent u nog geen donateur? Dan kunt u natuurlijk donateur worden op de avond zelf.

Voor maar € 5,00 (of meer) per jaar speelt u mee voor de taart en steunt u de Oranjevereniging. Uiteraard biedt de Oranjevereniging u bij aankomst de koffie/thee aan en ontbreekt het op deze avond niet aan een hapje. Alles is erop gericht om het weer een geweldige Noordwijkerhoutse avond te laten worden, dus rekenen we op een grote deelname.

Meedoen aan deze gezellige avond kan al voor € 5,00 p.p., inschrijven kunt u heel gemakkelijk via de site van de Oranjevereniging. Op deze site vindt u een inschrijfformulier en verdere informatie. Bezoek daarvoor onze website: www.ovnwh.nl. Uiteraard bieden wij ook gelegenheid om in te schrijven d.m.v. het inschrijfformulier bij Ton sur Ton in de Havenstraat.

Tot ziens op vrijdag 22 januari 2016.

Foto BON (klik hier voor de promofilm)