07
jan
'16

Kokkerhoutse Boeren Loterij: foto's eerste 13 prijswinnaars en opnieuw een filmpje.

Een paar dagen geleden nog werd ons dorp met een bezoek van TV presentator Gaston Knolleveld die een grootse Boeren Loterij aankondigde. Heel het dorp praat er al over, misschien bent u al één van de gelukkige winnaars? (bekijk de foto's in de fotogalerij) Wilt u alsnog meedoen...

tussen 4 en 16 januari kunt u bij uw aankoop bij meer dan 25 Kokkerhoutse winkeliers (NOV) een lot ontvangen van de Kokkerhoutse Boeren Loterij. U maakt kans op leuke prijzen van de deelnemende winkeliers en natuurlijk op de grote hoofdprijs!! Vandaag kunnen we bekendmaken dat alweer enkele prijzen zijn gewonnen.

Maar wie zal de grote hoofdprijs winnen?? Gaston belooft u een heel bijzondere Boeren prijs die op  17 januari tijdens het Boerenmatinee in Café van der Geest zal worden uitgereikt en waar u welkom bent vanaf 14.30 uur. Vandaag al ging Gaston op zoek naar potentiële winnaars! Wie o Wie?

Doe dus mee met de Kokkerhoutse Boeren Loterij en wees erbij op 17 januari om 14.30 uur in Café van der Geest en later tijdens de Boerenbruiloft op maandag 8 februari om 12.00 uur in Café van der Geest, 13.30 uur bij het gemeentehuis, of natuurlijk tijdens het grote feest in de Schelft vanaf 14.25 uur.

Foto's prijswinnaars
De eerste prijzen in de Kokkerhoutse Boeren Loterij zijn gevallen in de winkels. In de fotogalerij hieronder is een eerste foto-overzicht met de prijswinnaars van de volgende winkels: Van Delft Groente en Fruit, Suzanne's Feestshop, Timmers Verpakkingen, TH.M. Bader schilderwerken, Vink Multimedia, De Fietsspecialist Jan van Dam, Hema Noordwijkerhout, Slagerij van Kampen en Carlady.

*Klik hier voor het nieuwe filmpje van 7-1-2016.

Klik hier voor het tweede filmpje.

Klik hier voor het eerste filmpje.