Datum: 14-08-2020 - 16:30
04
jan
'16

4 jubilarissen en 3´Vrijwilligers van het jaar´op de nieuwjaarsreceptie St. Jeanne d’Arc.

Op zondag 3 januari heeft muziekvereniging St. Jeanne d’Arc haar nieuwjaarsreceptie gehouden. Traditioneel werd daarbij teruggekeken naar het afgelopen jaar. Voorzitter Dolf Hulspas noemde daarbij in het bijzonder de Bollenproms, het geslaagde optreden tijdens de zomercarnaval...

het najaarsconcert en het Top2000 concert. Na de terugblik op het afgelopen jaar werd ook alvast vooruit gekeken naar het komende jaar.

Een vooruitblik op de evenementenkalender van St. Jeanne d’Arc liet zien dat het komende jaar weer bol staat van de muzikale activiteiten, waaronder terugkerende kwartaalconcerten in De Parade en een zomerconcert waarbij de gehele vereniging zich zal presenteren.

Ook zal de vereniging stilstaan bij het tienjarig jubileum van het vrijetijdsorkest. De toespraak van de voorzitter werd afgesloten met een toast op het afgelopen en komende jaar.

Na de toast werd de nieuwjaarsreceptie vervolgd met nog een tweetal plechtigheden. Allereerst werden de jubilarissen van de vereniging gehuldigd. Dit jaar werd een viertal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Daan Kessens, Bob de Haas (beiden 12,5 jaar), Jort van der Star (25 jaar) en Joke Kortekaas (foto 1) werden onderscheiden voor hun jarenlange trouwe dienstverband. Voor Joke Kortekaas was dit zelfs haar gouden jubileum. In 1966 is Joke lid geworden van de vereniging en ontving daarvoor de gouden speld van de Zuid-Hollandse Bond van muziekverenigingen.

De plechtigheden werden afgesloten met het bekendmaken van de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar viel deze eer zelfs ten deel aan drie personen, Cleem Borgharding, Cock den Elzen en Henk van Schooten (foto 2). De drie tuinmannen zorgen er voor dat de tuin rondom De Parade er altijd keurig verzorgd bijligt.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc wenst iedereen een voorspoedig 2016. Op 24 januari zal het vrijetijdsorkest een nieuwjaarsconcert verzorgen in De Parade. Meer informatie omtrent dit concert en andere activiteiten van de vereniging  zal via de pers en via de website www.stjeannedarc.nl gedeeld worden.

Foto's PR