Datum: 18-01-2022 - 18:08
04
jan
'16

550 tenniswedstrijden bij het jaarlijkse kersttennistoernooi TV de Boekhorst.

Op zondag 3 januari is het jaarlijkse kersttennistoernooi in het Tenniscentrum Frijlink met diverse spannende finale partijen afgesloten. In de afgelopen 2 weken is naast het open toernooi, een jeugdtoernooi en 50-plus toernooi afgewerkt. Met een record aantal van 650 inschrijvingen...

is dit toernooi het grootste indoor tennistoernooi van de Duin- en bollenstreek. Het jeugdtoernooi is georganiseerd door de commissie Who-Is-Next van TV de Boekhorst. De organisatie van het 50-plus toernooi is in handen geweest van Annelies van Wieringen.

In totaliteit zijn de afgelopen weken 550 tenniswedstrijden gespeeld. Onder de bezielende leiding van de wedstrijd leiding met Tom van de Ploeg als wedstrijdleider zijn alle wedstrijden zeer succesvol verlopen. Tijdens de afsluitende zondag zijn de diverse finalewedstrijden van het 50-plus en open toernooi gespeeld.

Als afsluiting van het gehele toernooi is de finale partij categorie 2/3 heren dubbel tussen Dave van Dam/Tjeerd Star en Daan de Ru/Ewout Hinnen gespeeld. Deze zinderende finale is uiteindelijk gewonnen door het duo de Ru/Hinnen, zie foto.

De finaledag is afgesloten met de verloting van de diverse prijzen en de prijsuitreiking van alle finalisten.

Foto PR