Datum: 29-01-2020 - 22:47
03
jan
'16

Carnavalsliedfestival is er helemaal klaar voor.

Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan en het eerste evenement van de Kaninefaaten staat in de startblokken. Op zaterdagavond 9 januari 2016 is het zover en gaat het carnavalsliedfestival van start in De Schelft. Met het motto van dit jaar: Vier het nieuwe jaar en...

kom in de stemming voor het komende Carnavalsseizoen, zal om 20.30 uur op spectaculaire wijze de avond worden begonnen. Want op dit tijdstip zal  door middel van een stuntje de loting van de optredens worden bepaald.

De Kaninefaaten zijn zeer verheugd met het aantal deelnemers die zich hebben aangemeld. Prins Habilem met aan zijn zijde Prinses Atalanta mag nu bekend maken dat er maar liefst 14 deelnemers zullen zijn.

Een groot aantal, (10 deelnemers), is oude bekende van het carnavalsliedfestival. Maar heel blij zijn we met de 4 nieuwe acts die zich hebben aangemeld en dus ook gaan meedingen naar de titel van het beste Carnavalslied 2016.

Het festival en het programma zit boordevol met nieuwe ideeën en shows en het belooft een waar spektakel te worden dat nog niet eerder in Kokkerhout te zien is geweest!

Omdat deze avond TOTAAL anders van vorm zal zijn wordt het meer een show dan een wedstrijd. De bedoeling van het feest is een hele vlotte non-stop show, die doorloopt tot en met de after party. Deze after party zal geheel worden verzorgd door feest DJ Jim en die zal gaan zorgen voor een spetterend einde van het feest.

Iedereen is uitgenodigd om dit feest mee te komen maken en de toegang is geheel gratis. De Kaninefaaten hopen dat het een feest wordt om niet snel te vergeten en zijn zeer benieuwd wie de Carnavalshit van 2016 weet te scoren.

 

Kom daarom gezellig mee kijken en beleven wat er allemaal staat te gebeuren, u mag dit niet gaan missen. Meer weten? Hou dan alle media en www.kaninefaaten.nl goed in de gaten voor het laatste nieuws! De Prinsenzaal in De Schelft is open vanaf 20.00 uur.

Foto's Liedfestival 2014 BON.