Datum: 01-07-2022 - 00:57
31
dec
'15

Bezoekersrecord bij vijf jaar Blik Op Noordwijkerhout.

Op 28 juni 2010 is de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout online gegaan en sindsdien verzorgt BON voor u het nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk. BON heeft in die vijf jaar meer dan 10.000 berichten geplaatst en daarmee zijn de volgers en de bezoekersaantallen...

van deze nieuwswebsite in de loop van de jaren flink gestegen. Tijdens de laatste dag van dit jaar kunnen we u vol trots melden dat we in het vijfde jaar van ons bestaan, een nieuw bezoekersrecord (Google Analytics 'sessies') hebben gerealiseerd. In 2015 hebben we een magische grens doorbroken, de nieuwswebsite is voor het eerst in een jaar tijd meer dan  '1 miljoen' keer bezocht.

In het eerste half jaar van 2015 zagen we vooral veel pieken in het aantal bezoeken en na de zomer zien we een flinke stijging van het aantal van nu meer dan 5000 volgers via de sociale media. Zij zorgen in het laatste half jaar voor een grote stijging van de gemiddelde bezoekersaantallen. Dit ondanks dat de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten is gestaakt door de negatieve en respectloze reacties  op berichten.

De redactie van Blik Op Noordwijkerhout bedankt alle verenigingen, ondernemers en andere organisaties in Noordwijkerhout en De Zilk voor hun nieuwsinbreng via BON, samen kunnen we ons dorp voorzien van het laatste nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk.