Datum: 08-08-2020 - 08:21
01
jan
'16

Gekke bellen bij ODI.

Toneelvereniging ODI speelt in januari het toneelstuk voor kinderen: 'Bellenbende' In, Prutterije, een land hier ver vandaan, woont een koningin die nooit in bad wil gaan. Waar ze wel van houdt is gewichtheffen en krachttraining. En ze wil ook dit jaar weer graag...

kampioen gewichtheffen worden en daar traint ze hard voor! Het hele land van Prutterije is trouwens rommelig en vies, want ze houden niet zo van opruimen en schoonmaken.

In het  naastgelegen schone land, Soppolonië, is heel wat anders aan de hand. De koningin van Soppolonië houdt van bellenblazen en van schoon zijn. Het hele land is daarom fris en piekfijn. Maar op een goede dag, dan raakt de zeep om schoon te maken op. Tja, en dan staat Soppolonië op zijn kop. Want als de Soppoloniërs niet kunnen boenen, dan is er paniek.

In Prutterije komen er ondertussen gekke bellen over de grens, zelfs grenswachter Span wordt een bang mens. Moeten de beide koninkrijken eerst zelf hun eigen problemen oplossen of kunnen de twee landen samen de problemen aan?

Kom dat zelf maar zien! Je wordt door herauten steeds meegenomen naar de 2 koninkrijken en passeert dan telkens de grens tussen de 2 landen. Dan kun je het allemaal zelf beleven. En het wordt vast een bende met al die bellen!!!

 

ODI voert dit leuke stuk op in de Zeestroom (Hoogstraat 58A) te Noordwijkerhout op 16 (uitverkocht) en 17, 23 en 24 en 30 en 31 januari. Het stuk begint steeds om 14:00 uur en een half uur voor aanvang is steeds de aal open.

Kaarten zijn vanaf nu te koop voor 5 euro per stuk via www.toneelverenigingodi.nl of vanaf twee weken voor de eerste voorstelling bij boekhandel Wagenaar en van Halem (Havenstraat 10) in Noordwijkerhout.

Foto pr.