Datum: 30-05-2020 - 02:05
26
dec
'15

Verkoopdagen vuurwerkspecialist Jan van Dam en afsteektijden vuurwerk.

We willen u, zo op het eind van het jaar, melden dat vanaf dinsdag 29 december de winkelverkoop van vuurwerk start in Noordwijkerhout. U kunt uw vuurwerk al eerder online bekijken en bestellen of vanaf 29 december kopen in de winkel van Jan van Dam De vuurwerkspecialist in de Havenstraat...

Afsteektijden vuurwerk rond oud en nieuw:
Op 31 december mag het vuurwerk vanaf 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur worden afgestoken. Op deze manier wil de overheid de overlast door vuurwerk beperken. Net als voorgaande jaren kan op 3 werkdagen vuurwerk worden gekocht. De verkoopdagen in 2015 zijn 29, 30 en 31 december.  

Houd onze gemeente schoon. Ruim uw vuurwerk direct op! Tijdens de jaarwisseling komt er veel vuil op straat. Het is belangrijk dat dit snel weer wordt opgeruimd, zodat het niet eindigt als zwerfvuil. Ruim uw vuurwerk direct na het afsteken op. Dit voorkomt dat kinderen de volgende ochtend op zoek gaan naar (on)ontploft vuurwerk. Klik hier voor alle regels rond het afsteken van vuurwerk.

De redactie van BON wenst u alvast een prettige en veilige jaarwisseling en ook in 2016 houden wij voor u de Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk gericht.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op de BON advertentie van:
Vuurwerkspecialist Jan van Dam, klik hier.