Datum: 03-06-2023 - 03:07
22
dec
'15

Kerst in de Witte Kerk.

In de kerstnacht is er zoals gebruikelijk om 23.00 uur een kerstnachtdienst in de Witte Kerk. Daaraan wordt muzikale medewerking verleend door Steven van Heteren, orgel, en een brass-ensemble vanuit de Harpe Davids. Dominee Van der Weide gaat voor. Na afloop van de...

dienst is er, zoals gebruikelijk de laatste jaren, warme chocolademelk en glühwein op de Steeg. Op kerstmorgen begint de dienst om 10.00 uur, samenzang is er vanaf 10 minuten voor het begin van de dienst. Steven van Heteren bespeelt het orgel, een gelegenheidskoor verleent vocale medewerking en de kinderen gaan ons verrassen met… Voorganger is ds. Van der Weide. Er is oppasdienst en kindernevendienst.

Op zondag 27 december is er een zangdienst, met als thema ‘Tijd van Leven’. Deze dienst wordt door gemeenteleden verzorgd. Opnieuw is Steven van Heteren onze organist. De laatste dienst van dit jaar is op 31 december, Oudejaarsavond. Om 19.00 is er een korte dienst, waarin voorgaat ds. Van der Weide. Organist is Steven van Heteren.