Datum: 30-05-2020 - 22:31
03
me
'12

Koor Elan zingt in de "De Ruigenhoek".

Het inmiddels bekende koor Elan uit de Duin- en Bollenstreek zingt op zaterdag 12 mei in Café Restaurant ‘De Ruigenhoek’ in het gelijknamige Zilker buurtschap. Vorig jaar heeft Elan ook in dit gezellige café restaurant opgetreden. Dat viel zo goed in de smaak bij zowel eigenaar Martien Geerlings...

als bij het publiek, dat een volgend optreden meteen vastgelegd werd. Vanaf 21.00 uur zingt Elan enkele keren met daartussen korte pauzes. Het publiek en de koorleden heeft tijdens deze pauzes alle gelegenheid om lekker een drankje te nemen, de kelen te smeren en met elkaar over het gezongene van gedachten te wisselen.

Elan heeft sindsdien natuurlijk niet stil gezeten en het repertoire is inmiddels flink uitgebreid. Elan zingt bekende nummers van onder meer Amy Winehouse, Michael Bublé, Michael Jackson en Cher. Maar ook de Beatles, de Carpenters, Abba en West Side Story worden vertolkt door dit koor. Naast nummers van deze artiesten passeren nog vele andere fraaie arrangementen de revue.

Elan heeft met de vorige concerten al bewezen kwalitatief op een goed niveau te kunnen zingen. Daar staat dirigent Maurits Draijer garant voor. Hij weet bij de koorleden het onderste uit de kan te halen. Wilt u daar ook van overtuigd worden? Kom dan zaterdag 12 mei naar ‘De Ruigenhoek’, Herenweg 444, Noordwijkerhout. Mocht u deze avond écht niet kunnen: Elan treedt onder meer 10 juni ook weer op bij S(t)randplaats Nederzandt. De repetities zijn, voor diegene, die overweegt misschien wel het koor te komen versterken, altijd een keertje bij te wonen. Kijk voor actuele informatie op www.koorelan.nl.