Datum: 04-07-2020 - 06:50
18
dec
'15

Start campagne 'Op verhaal bij NZLokaal'.

Zaterdagmorgen 19 december vanaf 11 uur tot een uur of 2, zullen wij als fractie van NZLokaal aanwezig zijn in de koffiehoek van de nieuwe kringloopwinkel aan het Marktplein van Noordwijkerhout. Graag komen wij in gesprek met u, als betrokkene bij het wel en wee in onze dorpen...

Noordwijkerhout en De Zilk. Aan de ene kant om uit te leggen wat wij als grootste oppositiepartij wel of niet tot stand hebben kunnen brengen en aan de andere kant om goed te luisteren naar wat u bezig houdt of wat anders zou moeten of kunnen binnen onze lokale gemeenschap. In principe is alles bespreekbaar.

Denk aan onderwerpen als winkelleegstand, de inrichting van het nieuwe centrum, de bebouwing van het Bavo-terrein, de aanleg van het sportpark, behoud van ons zwembad, vluchtelingenproblematiek, de veiligheid of de beschikbare sociale voorzieningen.

Kortom een goed gesprek onder het genot van een kop koffie en....niet onbelangrijk....we hebben ook de Kerstman uitgenodigd! Wij hopen op de komst van velen: Bewoners en bezoekers, burgers en bestuurders, NZLokalers of leden van andere partijen, het maakt niet uit. Iedereen is welkom!

Fractie NZLokaal