16
dec
'15

Afvalinzameling door Meerlanden rondom de feestdagen en in 2016.

De feestdagen naderen en we maken ons op voor kerstvreugde, kerstdiners en kerstbomen, en ook voor oliebollen, knallende kurken en vuurwerk. In de feestmaand december treft Meerlanden speciale voorzorgsmaatregelen rond de afvalinzameling in de gemeente Noordwijkerhout...

Vuurwerkresten opruimen? Dat doen we samen!
Vuurwerk is leuk, maar geeft ook veel rommel op Nieuwjaarsdag. U kunt ons helpen door uw vuurwerkresten meteen op te ruimen en mee te geven met het restafval. Vrijdag 1 januari starten we met het opruimen van vuurwerkresten en we beginnen dan in de winkelcentra.

Afsluiten brengparkjes
Om mogelijk brandgevaar door vuurwerk te voorkomen, sluiten wij rond de jaarwisseling alle ondergrondse containers af. Wij stellen het op prijs wanneer u uw papier en ander afval bewaart tot begin januari. Op nieuwjaarsdag worden alle containers weer geopend.

Afvalkalender 2016
De meest actuele inzameldata vindt u op de digitale afvalkalender (http://afvalkalender.meerlanden.nl) en de Meerlandenapp. De App is te downloaden via de App store of Google Play.

Vervangende inzameldagen Noordwijkerhout
Door de feestdagen kan het voorkomen dat wij uw rolcontainer op een andere dag legen dan u gewend bent. Raadpleeg de digitale afvalkalender van Meerlanden (http://afvalkalender.meerlanden.nl) voor eventueel vervangende inzameldagen.

Over Meerlanden

Meerlanden werkt samen met gemeenten en bewoners aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Dit doet zij door uw buurt schoon, heel en veilig te houden. En door uw afval gescheiden in te zamelen en te verwerken tot nieuwe grondstoffen.