Datum: 12-05-2021 - 20:17
14
dec
'15

Golfprofessional Mark Reynolds luidt beursgong voor nieuwe hoofdsponsor NGF.

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft met ING Private Banking een nieuwe hoofdsponsor gevonden die de golfsport verder gaat helpen ontwikkelen en ondersteunen. Het sponsorschap werd vanmorgen in Amsterdam door golfprofessional Mark Reynolds...

uit Noordwijkerhout officieel aangekondigd door op een spectaculaire manier de beursgong te luiden. Met de sponsoring gaat ING Private Banking een driejarig contract aan om middels een intensieve samenwerking met de NGF de Nederlandse golfsport te verjongen en vernieuwen.

De samenwerking tussen ING en de NGF zal zich met name richten op drie speerpunten: jeugd- & familiegolf, topgolf en de vernieuwing van de golfsport. Naast hoofdsponsor van de NGF, Golf Team Holland en het Ladies Open wordt ING Private Banking partner van het KLM Open.

De NGF is naast het sponsorcontract zeer content met de mogelijkheden en de motivatie die de nieuwe hoofdsponsor heeft om golf laagdrempeliger en aantrekkelijker te maken. “Het succes van het groeiende damesvoetbal in Nederland, waar ING een belangrijke bijdrage in heeft gehad, is daar een mooi voorbeeld van.” Aldus Jeroen Stevens, directeur van de NGF. “Één van onze doelstellingen is verjonging van de golfsport. Met de ervaring en marketingkracht van ING Private Banking zijn wij veel beter in staat om dit te realiseren.”