Datum: 07-08-2020 - 14:48
13
dec
'15

Duinknijnen trappen 23 januari af met grootse artiesten tijdens Prinsenfeest.

Zaterdag 23 januari trappen de Duinknijnen af met hun jaarlijkse Prinsenfeest welke natuurlijk geheel in het teken zal staan van Prins Florus en Prinses Fauna. Dit feest is een voorbode op wat een kleine 2 weken later zal losbarsten: feesten zoals ze in De Zilk gewend zijn. Dit jaar...

is het een heuse zoektocht geworden welke artiest(en) deze avond tot een geweldig feest zullen maken. De keuze is reuze, echter hebben de Duinknijnen dit jaar 2 (!) grote namen weten te strikken met landelijke bekendheid en beide afkomstig uit de streek.

Niemand minder dan Martijn Stam uit Hillegom, o.a. bekend van de grote hit "Leef" en Loek den Elzen uit Noordwijkerhout, o.a. bekend van de carnavalskraker "Krentenbol" komen deze avond de Duinpan op zijn kop zetten. Beide heren zijn naast zangers ook heuse entertainers en gaan dan ook voor de volle 100% de benen van de vloer krijgen en de stemmen schoor krijgen van het meezingen.

Trefcentrum De Duinpan zal zijn deuren openen om 20.30 uur en voor de toegangsprijs van slechts € 5,- mag natuurlijk niemand dit missen! We hopen dan ook een ieder te mogen begroeten op het Prinsenfeest, die op voorhand al onvergetelijk zal worden. Voor meer info www.duinknijnen.nl of op onze Facebook pagina.

De Duinknijnen wensen een ieder alvast prettige feestdagen toe en een carnavalesk 2016...