Datum: 28-05-2023 - 05:24
11
dec
'15

Prachtige kerststukken voor Prinses Elisabeth en bewoners Topaz Munnekeweij.

'Samen vieren we Kerst' luidt een slogan die deze dagen veel gebruikt wordt, om duidelijk te maken dat niemand deze dagen vergeten mag worden. Kerstmis is een feest van samenzijn. Maar juist in deze periode voelen veel ouderen zich eenzaam en soms zelfs vergeten...

Om die reden heeft het bestuur van de 'Stichting Vrienden van Munnekeweij' besloten ook dit jaar weer te zorgen voor kerststukken voor de bewoners van Munnekeweij. Zij wil daarmee iets extra’s te doen voor de bewoners van het Zorgcentrum.

Namens het bestuur van de Vrienden overhandigden Piet Broekhof en Willeke Duivenvoorden op vrijdagmorgen 11 december, het eerste kerststuk aan mevrouw Houwaart die dit carnavalsjaar als Prinses Elisabeth door het leven gaat in Munnekeweij. Daarna zijn aan alle bewoners de prachtige kerststukken bij hun woning aangeboden. Deze geste stelden de bewoners zeer op prijs.

De Vrienden van Munnekeweij willen met deze kerstactie positieve aandacht aan de bewoners besteden en daarmee laten weten dat er aan hen wordt gedacht, ook en juist in deze donkere dagen.

Ook voor 2016 heeft de Stichting Vrienden van Munnekeweij verschillende activiteiten op stapel staan om het leven en wonen in Munnekeweij nog aangenamer te maken. Wilt u Stichting Vrienden van Munnekeweij financieel ondersteunen, mail dan voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's BON